”Taitoluistelun MM-kisat 2017 avattiin maailmanluokan tyyliin yli 300 esiintyjän voimin. Avajaisten sekä MM-kisojen loppunäytöksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi viiden hengen tiimi. Evelina Lorek vastasi yhdessä muun avajaistiimin kanssa avajaisten kokonaissuunnittelusta, ohjauksesta, toteutuksesta ja harjoitusten organisoinnista sekä vapaaehtoistiimin johtamisesta ja koordinoinnista. Evelina suoriutui tehtävässään motivoituneesti, tehokkaasti sekä korkeaa ammattitaitoa ja hyvää yhteistyökykyä osoittaen. Evelinan kanssa oli ilo rakentaa kaikkien aikojen parhaat MM-kisat.”

”Evelina osallistui Itäisen alueen aluepäivään maaliskuussa 2018. Päivä järjestettiin Kuopiossa. Eri taitotasoisia luistelijoita oli ilmoittautunut päivään lähes 60. Evelina luotsasi pitkän päivän loistavasti tarjoten jokaisen ryhmän taitotasolle sopivaa luovaa ja riittävän haastavaa opittavaa ilmaisutaidon, esiintymisen, kehonilmaisun ja tanssin muodossa jäällä sekä salissa. Kiitos Evelina päivästä! Sinä toit valtavasti uutta Itäisen alueen luistelijoille.”

”Olemme järjestäneet yhteistyössä Evelinan kanssa ilmaisupainotteisen taitoluisteluleirin Santasport Lapin Urheiluopistolla jo vuodesta 2015 kesästä lähtien. Leirit ovat aina olleet erittäin pidettyjä sekä tuoneet paljon uusia virikkeitä ja oppeja niille osallistuneille luistelijoille. Yhteistyö on ollut erittäin sujuvaa, joka on tehnyt huippuleirien toteuttamisen järjestäjän näkökulmasta helpoksi.”

”Evelina Lorek on toiminut luotettavana ja asiantuntevana yhteistyökumppanina Vierumäen urheiluopistossa vuodesta 2016 lähtien. Evelina on järjestänyt ilmaisupainotteisia kesäleirejä luistelijoille yhteistyössä urheiluopiston kanssa. Evelina on kannustava ja inspiroiva roolimalli nuorille. Evelina osaa luoda ympärilleen positiivisen tunnelman, jossa lasten ja nuorten on helppoa löytää oma luovuus ja sisäinen esiintyjä.”

”Evelina on järjestänyt esiintymispainotteisia kesäleirejä luistelijoille yhdessä Varalan urheiluopiston kanssa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhteistyö Evelinan kanssa on toiminut loistavasti. Evelina on alansa ammattilainen, jonka ulosanti on aina iloista ja kannustavaa. Evelina on inspiroiva roolimalli nuorille. Evelina osaa rohkaista luistelijoita heittäytymään luovuuden ja esiintymiseen maailmaan.”

”Evelina oli kouluttajana taitoluistelun koreografiakoulutuksessa kesäkuussa 2016, jonka kantavana teemana oli koreografian luominen, ilmaisun kehittäminen ja taiteellisen tulkinnan tärkeys kilpailuohjelmissa. Koulutuspäivä järjestettiin yhteistyössä Rovaniemen Taitoluistelijoiden ja STLL:n Pohjoisen alueen kanssa Santasport Lapin Urheiluopistolla. Evelina koulutti valmentajia teorian ja käytännön kautta sekä jäällä että peilisalissa. Evelina myös luennoi koreografiasta ja sen luomisesta kertoen omia käytännön vinkkejä. Evelina loi koulutuspäivän aikana rennon hauskan, inspiroivan ja luovan ilmapiirin, jolloin osallistujien oli helppo heittäytyä mukaan. Evelina ohjasi valmentajia ammattitaitoisesti omalla pirteällä ja persoonallisella otteellaan.”

”Evelinan kanssa järjestämämme ensimmäinen aikuisluistelijoille suunnattu ilmaisutaidon iltapäiväkurssi Klaukkalassa toukokuussa 2018 oli menestys! Ryhmä täyttyi hetkessä innokkaista yksin- ja muodostelmaluistelijoista ja vaikka odotukset olivat kaikilla etukäteen korkealla, Evelinan kurssi ylitti kyllä kaikkien odotukset niin oheisharjoituksissa kuin jäälläkin. Sen lisäksi, että Evelina ravisutti täysin käsityksemme vartalon käytön ja esittämisen mahdollisuuksista jäällä, hän teki sen mukaansatempaavien harjoitusten avulla, iloisesti kannustaen, havainnollistaen ja selkeästi selittäen. Kurssi harjoituksineen oli aivan ihana ja Evelina sen vetäjänä paras mahdollinen valinta! Se hyvän mielen, aurinkoisten ilmeiden ja innostuneiden sekä ääneen nauravien aikuisharrastajien yhteismäärä, jonka Evelina iltapäivän aikana loihti meistä esiin, oli paras palkkio, mitä tapahtumanjärjestäjä voi ponnisteluistaan saada.”