Referenssit

”Taitoluistelun MM-kisat 2017 avattiin maailmanluokan tyyliin yli 300 esiintyjän voimin. Avajaisten sekä MM-kisojen loppunäytöksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi viiden hengen tiimi. Evelina Lorek vastasi yhdessä muun avajaistiimin kanssa avajaisten kokonaissuunnittelusta, ohjauksesta, toteutuksesta ja harjoitusten organisoinnista sekä vapaaehtoistiimin johtamisesta ja koordinoinnista. Evelina suoriutui tehtävässään motivoituneesti, tehokkaasti sekä korkeaa ammattitaitoa ja hyvää yhteistyökykyä osoittaen. Evelinan kanssa oli ilo rakentaa kaikkien aikojen parhaat MM-kisat.”


Henri Nordenswan
Pääsihteeri
Taitoluistelun MM-kilpailut 2017

 

”Evelina on järjestänyt esiintymispainotteisia kesäleirejä luistelijoille yhdessä Varalan urheiluopiston kanssa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhteistyö Evelinan kanssa on toiminut loistavasti. Evelina on alansa ammattilainen, jonka ulosanti on aina iloista ja kannustavaa. Evelina on inspiroiva roolimalli nuorille. Evelina osaa rohkaista luistelijoita heittäytymään luovuuden ja esiintymiseen maailmaan.”

Joni Harjula
Liikunnanohjaaja (AMK)
Varalan Urheiluopisto

 

”Evelina Lorek on toiminut luotettavana ja asiantuntevana yhteistyökumppanina Vierumäen urheiluopistossa vuodesta 2016 lähtien. Evelina on järjestänyt ilmaisupainotteisia kesäleirejä luistelijoille yhteistyössä urheiluopiston kanssa. Evelina on kannustava ja inspiroiva roolimalli nuorille. Evelina osaa luoda ympärilleen positiivisen tunnelman, jossa lasten ja nuorten on helppoa löytää oma luovuus ja sisäinen esiintyjä.”

Ville Kämppi
Vastaava liikunnanohjaaja
Suomen Urheiluopisto

 

”Evelina oli kouluttajana taitoluistelun koreografiakoulutuksessa, jonka kantavana teemana oli koreografian luominen, ilmaisun kehittäminen ja taiteellisen tulkinnan tärkeys kilpailuohjelmissa. Koulutuspäivä järjestettiin yhteistyössä Rovaniemen Taitoluistelijoiden ja STLL:n Pohjoisen alueen kanssa Santasport Lapin Urheiluopistolla. Evelina koulutti valmentajia teorian ja käytännön kautta sekä jäällä että peilisalissa. Evelina myös luennoi koreografiasta ja sen luomisesta kertoen omia käytännön vinkkejä. Evelina loi koulutuspäivän aikana rennon hauskan, inspiroivan ja luovan ilmapiirin, jolloin osallistujien oli helppo heittäytyä mukaan. Evelina ohjasi valmentajia ammattitaitoisesti omalla pirteällä ja persoonallisella otteellaan.”

Laura Lauri
Puheenjohtaja 2012-2017
Rovaniemen Taitoluistelijat ry