PRO ICE SHOW pe 5.1.2024 Helsinki

Haaveiletko showluistelijan urasta kilpauran jälkeen? Haluatko esiintyä ympäri maailmaa tuhansien ihmisten edessä? Unelmoitko, että vielä joku päivä pääsisit luistelemaan parrasvaloissa? Jännittääkö hakuprosessi ja ajatus maailmalle lähtemisestä? Mietitkö millaista kiertue-elämä on tai pohditko riittääkö kielitaitosi?
Mikäli vastauksesi on KYLLÄ, niin PRO ICE SHOW WORKSHOP auttaa sinua unelmasi toteutumisessa! Tehopäivässä pääset vahvistamaan esiintymistaitojasi, kuulet kiertue-elämästä, hakuprosessista, kieli – ja luistelutaitovaatimuksista ja saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiisi sekä hyviä vinkkejä hakuprosessiin.
Pro Ice Show tehopäivän aikana keskitymme esiintymistaidon, itseluottamuksen ja läsnäolon vahvistamiseen sekä kannustavaan rooleihin heittäytymiseen turvallisessa ja rohkaisevassa ympäristössä kokeneiden ammattilaisten johdolla.  Tehopäivän aikana harjoitellaan tunteiden ja musiikin tulkintaa, puhutaan jännityksestä ja tunteista, valmistautumisesta ennen h-hetkeä, lavakarismasta. Keskustelutuokioissa osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä niin kiertue-elämästä, hakuprosessista kuin esiintymisestä ja monesta muusta mieltä askarruttavasta asiasta.
KENELLE?
Tehopäivä sopii sinulle, joka haaveilet joko lähitulevaisuudessa tai myöhemmin tulevaisuudessa ammattilaisurasta kilpaurasi jälkeen ja haluat saada tietoa ja rohkaisua unelmasi toteuttamiseen. Tehopäivä sopii myös heille, jotka eivät vielä ole varmoja haluavatko hakea tai eivät ole vielä pohtineet asiaa. Päivän aikana saat runsaasti vinkkejä esiintymiseen ja pääset kehittämään loistavien harjoitteiden kautta ilmaisutaitoasi, joka hyödyttää sinua myös kilpailuissa. Tehopäivä voi myös vahvistaa päätöstäsi hakea jääshowhun tulevaisuudessa.
Suositus on, että kilpasarjasi on noviisit kilpasarjoista ylöspäin (jäätanssijat, yksinluistelijat kuin myös muodostelmaluistelijat) eli kansalliset ja SM-tason noviisit, juniorit, seniorit. Jos sinua askarruttaa soveltuuko workshop sinulle, niin olethan rohkeasti yhteydessä: evelina.lorek@gmail.com
TEHOPÄIVÄN VALMENTAJAT:
MARIA PALMU – ESIINTYMINEN + KESKUSTELU/ Q&A

Maria on helsinkiläinen näyttelijä ja laulaja. Hän on valmistunut näyttelijätyön maisteriksi Judi Denchin perustamasta Mountview Academy of  Theatre Artsista, Lontoosta.Maria on työskennellyt Lontoossa Waterloo East Theatressa ja WestEndVoices Companyssa sekä Suomessa mm. Kotkan Kaupunginteatterissa, Kajaanin Kaupunginteatterissa, Porin Teatterissa, Kuopion Uudessa Kesäteatterissa ja Kansallisoopperassa. Marian yksi merkittävimmistä töistä on ollut Laila Kinnusen päärooli Laila- musiikkinäytelmässä sekä Hermia Shakespearen Kesäyön Unessa. Lisäksi hän on näytellyt TV/Elokuva tuotannoissa mm. Syke, Hotel Swan, Modernit Miehet, Ei Haukku Haavaa Tee, Roba ja Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous3- Elokuvassa.

Marialla on laaja kokemus esiintymisestä. Hän pyrkii luomaan ryhmään turvallista ja innostavaa ilmapiiriä, jossa saa rohkeasti kokeilla uutta, mokata ja oppia. Hän uskoo sen olevan tärkeä pohja kasvuun esiintyjänä. Tehopäivässä Marian osuuden aikana keskitytään ilmaisuun ja esiintymiseen leikkien, improvisaation ja eri tunne sekä hahmoharjoitteiden kautta. Keskustelemme myös siitä miten käsitellä esiintymisjännitystä ja tunteita suorituksen aikana.
LOTTA MALINEN – ILMAISUJÄÄ + KESKUSTELU / Q&A
Lotta on taitoluisteluvalmentaja ja koreografi. Keväällä 2023 Lotta valmistui englanninkieliseltä urheiluvalmennuksen ja johtamisen tutkinto-ohjelmasta Vierumäeltä (AMK). Lotta jatkaa opintojaan ja aloittikin nyt syksyllä 2023 Valmennus-ja testausopin maisteriohjelmassa Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteellisessä.  Ennen opintojan, Lotta luisteli ammatikseen Royal Caribbeanin risteilylaivoilla neljä vuotta.
Tehopäivässä Lotta jakaa parhaimpia vinkkejään esiintymiseen ja kertoo Q&A oisossa Royal Caribbean -ristelylaivan elämästä ja arjesta, showsta ja hakuprosessista.
EVELINA LOREK  – ILMAISUJÄÄ + LÄSNÄOLO + KESKUSTELU / Q&A
Eve on ammattikoreografi, liikunta- ja hyvinvointivalmentaja/yrittäjä sekä Positive Psychology Coach.

Eve on aikoinaan luistellut Disney On Ice- jääshowssa pääroolissa (Cruella DeVil) ja matkustanut ympäri maailmaa. Pääroolin, matkustelun ja huikeiden seikkailujen jälkeen Eve kouluttautui Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Opiskeluiden ohella Eve aloitti taitoluistelukoreografin työt jo vuonna 2007. Koreografina Eve on toteuttanut unelmiaan ohjelmakoreografioiden lisäksi mm. Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaisten luovassa suunnittelutiimissä.

Tehopäivän aikana Eve jakaa tietotaitoaan ilmaisusta ja läsnäolon harjoittamisesta sekä  keskustelee ja vastaa osallistujien kysymyksiin jääshowelämään liittyen Q&A osiossa.

Alustava aikataulu (pienet muutokset mahdollisia)
Perjantai 5.1.2024
8.00-10.00 Esiintyminen & karisma: Maria Palmu (+Evelina Lorek)
10.15-11.15 Keskustelutuokio: Esiintyminen, valmistautuminen, jännitys & tunteet, Q&A: Maria Palmu + Evelina Lorek
11.15-12.00 Omatoiminen lounas (omat eväät)
12.00-12.30 Läsnäoloharjoituksia: Evelina Lorek
12.45-14.45 Ilmaisujää + esitykset (ennakkotehtävä): Evelina Lorek + Lotta Malinen
15-16.00 Keskustelutuokio: Hakuprosessi, kokemuksia kiertue-elämästä, vinkkejä, Q&A: Evelina Lorek + Lotta Malinen
MISSÄ?
Myllypuron jäähalli & peilisali, Ratasmyllynkuja 00900 Helsinki
HINTA:
EARLY BIRD HINTA 175€ voimassa 24.11.2023 asti. Normaali hinta 225€
Sitovat ilmoittautumiset meilitse niin kauan kuin paikkoja riittää, mutta viimeistään 3.12. mennessä: evelina.lorek@gmail.com
HUOM! Mukaan mahtuu ainoastaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
  • Luistelijan nimi
  • Kilpasarja
  • Syntymävuosi
  • Seura
  • Sähköpostiosoite laskutusta varten

ENNAKKOTEHTÄVÄ:

Ennakkotehtävä on vapaaehtoinen ja tästä tulee tarkempia tietoja osallistujille meilitse. Lyhyesti: osallistuja saa valmistella oman vapaavalintaisen lyhyen (max 60sek) esityksen, jonka saa halutessaan esittää tehopäivän jäätunneilla. Tarkemmat ohjeet saat meilitse.

Mikäli herää kysyttävää, niin olethan minuun rohkeasti yhteydessä, kiitos. Lisätiedot ja kyselyt meilitse tai puhelimitse 044 50 55 888
YHTEISTYÖKUMPPANIT:
Tehopäivän viralliset yhteistyökumppanit ovat kotimaiset perheyritykset Foodin & Skate Shop. Jokainen osallistuja saa yhteistyökumppaneiden laadukkaita tuotteita.
PERUUTUSEHDOT:

4.12.-27.12.2023 välisenä aikana tehopäivän voi perua ilman lääkärintodistusta, mutta järjestelykulu 45€ peritään.

28.12.2023-4.1.2024 välisenä aikana tehopäivän voi perua lääkärintodistusta vastaan, mutta järjestelykulu 45€ peritään. Peruutus muusta syystä: leirimaksusta peritään 50%

5.1.2023 tehopäivänä ei oikeutta maksun palautukseen eikä maksun kompensaatioon oli syy mikä tahansa.

*Mikäli luistelija saa tilalleen toisen osallistujan tai järjestäjällä on varasijalla osallistuja, joka pääsee peruutuksen tehneen tilalle, niin järjestelykuluja ei peritä.

 

Laskutus: Lasku lähetetään osallistujille sähköpostilla joulukuun aikana ennen Pro Ice Show tehopäivän alkua.

Muuta:
**Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.
**Tehopäivän aikana otetaan valokuvia- ja videoita, joita julkaisen some-kanavillani IG: @choreobyevelina  & @evelinalorekFB: Koreografi Evelina Lorek (kuvausluvan kysyn vielä erikseen kaikilta osallistujilta).
**Oma lounas / eväät mukaan. Foodinilta tulee terveellinen herkkukassi, joka sisältää välipalatuotteita.
Tervetuloa loistamaan ja nauttimaan esiintymisestä! :)