MOV(i)ES On Ice – Improvisaatiokilpailu 5.5.2019

Nurmijärventaitoluistelijat ja Evelina Lorek proudly presents: MOV(i)ES On Ice -improvisaatiokilpailu 5.5.2019 Klaukkalassa!

Oletko aina halunnut liukua jäällä kuin Frozenin Elsa tai Olaf, viilettää menemään Maija Poppasena, liukua viehkeänä Arielina, seikkailla Indiana Jonesina tai antaa palaa James Bondina tai Dirty Dancing -leffan tahtiin?

Jos olet, tervetuloa taituroimaan NTL:n ja Evelina Lorekin improvisaatiokilpailuun, jossa kohdallesi voi osua myös rooli Leijonakuninkaana, Ihmemaan Ozin velhona, Star Warsin soturina tai vaikkapa Tomb Raiderina! Jokainen kilpailija pääsee tulkitsemaan
ainakin 3 eri elokuvamusiikkia – mistä elokuvista, selviää kilpailussa paikan päällä!

Sarjat :

Tytöt ja pojat, 2011 ja myöhemmin syntyneet
Tytöt ja pojat, 2009-2010 syntyneet
Tytöt ja pojat, 2006-2008 syntyneet
Tytöt ja pojat, 2001-2005 syntyneet
Aikuiset

Arvioijina kilpailussa ammattikoreografi Evelina Lorek, pitkän linjan tanssinopettaja Maria Serena Järvinen sekä viittä vaille valmis seuratuomari Jasmin Paukkunen. Kilpailusuorituksissa arvioidaan mm. eläytymistä ja musiikin tulkintaa sekä esittämisen monipuolisuutta ja vartalon hallintaa.

Kilpailuun mahtuu 100 ensiksi ilmoittautunutta, osallistumismaksu 25 € sisältäen arviointikulut. Sarjojen kolme parasta sekä paras pukeutuja palkitaan! Osallistujat saavat lisäksi Evelina Lorekilta kirjallisen palautteen esiintymisestään sekä yllätyspalkinnon!

Ilmoittaudu kilpailuun 15.3.-15.4.2019 NTL:n kotisivuilla www.nurmijarventaitoluistelijat.fi (linkki kisasivuille etusivulla).

TERVETULOA PITÄMÄÄN HAUSKAA JA VIIHTYMÄÄN JÄÄLLÄ!