Olen Evelina Lorek, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, ammattikoreografi ja liikunnanohjaaja (AMK). Tervetuloa kotisivuilleni, josta löydät taitoluisteluun liittyvät palveluni. Tarjoan palveluita toiminimeni FitSoul (2212164-7) kautta.

Urheilu ja taiteellinen luovuus on yhdistelmä, jota rakastan ja hengitän. Taitoluistelu hurmasi minut jo lapsena vauhdilla ja luovuudella. Kilpailin urallani SM-junioreihin asti. Kilpaurani jälkeen palo esiintymiseen oli niin valtava, että hain Disney On Ice- jääshowhun. Pääroolin, matkustelun ja huikeiden seikkailujen jälkeen kouluttauduin Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Opiskeluiden ohella aloitin taitoluistelukoreografin työt vuonna 2007.

Koreografina olen toteuttanut unelmiani mm. Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaistiimissä. Dancing On Ice produktio oli unelmieni täyttymys! Myös MM-kisojen avajaistiimissä työskentely oli vastuullinen ja opettavainen kokemus, josta sain paljon arvokasta oppia.

Tiedän, että haluan tehdä tätä työtä niin kauan kuin vaan saan luistimet jalkaani ;) Koreografina haluan kannustaa luistelijoita heittäytymiseen, oman tyylin löytämiseen ja ennenkaikkea luistelusta ja esiintymisestä nauttimiseen!

Positiivisuus, elämänilo ja raikuva nauru näkyvät ja kuuluvat päivittäisessä työssäni! :)