Olen Evelina Lorek, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, ammattikoreografi ja liikunnanohjaaja (AMK). Tervetuloa kotisivuilleni, josta löytyy taitoluisteluun liittyvät palveluni. Tarjoan palveluita toiminimeni FitSoul kautta.

Urheilu ja taiteellinen luovuus on yhdistelmä, jota rakastan ja hengitän. Taitoluistelu hurmasi minut jo lapsena vauhdilla, hypyillä ja luovuudella. Kilpailin urallani SM-tasolla. Kilpaurani jälkeen palo esiintymiseen oli niin valtava, että hain Disney On Ice- jääshowhun. Pääroolin, matkustelun ja mahtavien seikkailujen jälkeen kouluttauduin Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Opiskeluiden ohella aloitin taitoluistelukoreografin työt vuonna 2007.

Koreografina olen toteuttanut unelmiani Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaistiimissä. Dancing On Ice produktio oli unelmieni täyttymys! Myös MM-kisojen avajaistiimissä työskentely oli vastuullinen ja opettavainen kokemus, josta sain paljon arvokasta oppia.

Tiedän, että haluan tehdä tätä työtä niin kauan kuin jalka nousee ja luistin menee jalkaan :) Koreografina haluan kannustaa luistelijoita rohkeaan heittäytymiseen ja ennenkaikkea luistelusta ja esiintymisestä nauttimiseen!

Positiivisuus, elämänilo ja raikuva nauru näkyvät ja kuuluvat päivittäisessä työssäni! :)