Evelina Lorekin luisteluleiri Vierumäellä 1.-4.8.2019

Esiintyminen ja ilmaisu ovat tärkeitä osa-alueita taitoluistelijan esityksessä. Nyt sinulla on mahdollisuus kehittyä esiintyjänä Evelina Lorekin -luisteluleirillä, jossa osallistujat pääsevät harjoittamaan luovaa ilmaisua niin jäällä kuin kuivalla. Ohjelma painottuu ilmaisutaitoon, esiintymiseen sekä kehonhuoltoon. Jääharjoittelussa keskitytään ilmaisun lisäksi mm. perusluisteluun, askeltekniikkaan, piruetteihin sekä liukuihin. Tekniikkaharjoittelu huipentuu hyppyihin!

Oheisharjoittelussa kannustetaan löytämään oma sisäinen esiintyjä Evelinan sekä muiden ammattitaitoisten valmentajien johdolla. Lisäksi tiedossa on kivaa yhteistä tekemistä kuten letunpaistoa iltanuotion ääressä sekä retki Vierumäen seikkailupuisto Flowparkiin. Leirin yhteistyökumppanina toimii kotimainen perheyritys Foodin, joka maahantuo ja valmistaa luomuelintarvikkeita ja superfoodeja.

Evelinan apuvalmentajana toimii taitoluisteluvalmentaja Pinja Kallela, joka on monelle tuttu kasvo edellisvuosien kilpajäiltä. Kilpauransa jälkeen Pinja siirtyi valmentamisen pariin, ja nykyisin hän valmentaa sekä tekee koreografioita Pohjois-Suomessa. Pinjan työssä on vahvasti esillä musiikillinen osaaminen sekä monipuolinen luovuuden ja ilmaisutaidon hyödyntäminen.

Evelina Lorekin -luisteluleiri on suunnattu innokkaille taitoluistelijoille 7-vuotiaasta ylöspäin. Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotason mukaan. Leirille ovat tervetulleita minit, taitajat, aluesarjalaiset, A- ja B-Silmut, debytantit sekä kansallisen että SM-tason luistelijat.

Lisätiedot & ilmoittautuminen leirille linkin kautta:

Evelina Lorekin luisteluleiri