ESIINTYMISEN TEHOPÄIVÄ ke 3.1.2024 Helsingissä!

Tervetuloa hiomaan ”esiintyjäminääsi” säihkyväksi tähdeksi esiintymisen tehopäivään!
TEHOPÄIVÄN SISÄLTÖ:
Tehopäivä keskittyy 100% esiintymistaidon ja itseilmaisun vahvistamiseen turvallisessa, kannustavassa ja rohkaisevassa ympäristössä. Tehopäivässä harjoitellaan monipuolisten, kehittävien ja hauskojen harjoitteiden kautta. Jokainen luistelija saa rauhassa kokeilla, etsiä ja fiilistellä omaa ”esiintyjäminää”.  Tehopäivän aikana harjoitellaan mm. tunteiden ja musiikin tulkintaa, tilan käyttöä, erilaisia liikeratoja- ja laajuuksia sekä vahvistetaan omaa sisäistä tunnetta kehonilmaisuun yhdistettynä musiikkiin. Tehopäivässä harjoitellaan sekä jäällä että peilisalissa alansa kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa.
Jokaisella ryhmällä on 2h ilmaisujäätä, 2,5h esiintymisharjoittelua sekä 1h ”mielenhuoltoa”, jossa harjoitellaan läsnäoloa, tunteiden tunnistamista sekä rentoutumista positiivisen psykologian opein.
KENELLE?
Tehopäivä on suunnattu: tintit, minit, silmut, tähtisarjat, taitajat, debytantit sekä kansalliset että SM-tason noviisit/juniorit kilpasarjoissa luisteleville.
TEHOPÄIVÄN VALMENTAJAT:
MARIA PALMU – ESIINTYMINEN

Maria on helsinkiläinen näyttelijä ja laulaja. Hän on valmistunut näyttelijätyön maisteriksi Judi Denchin perustamasta Mountview Academy of  Theatre Artsista, Lontoosta.Maria on työskennellyt Lontoossa Waterloo East Theatressa ja WestEndVoices Companyssa sekä Suomessa mm. Kotkan Kaupunginteatterissa, Kajaanin Kaupunginteatterissa, Porin Teatterissa, Kuopion Uudessa Kesäteatterissa ja Kansallisoopperassa. Marian yksi merkittävimmistä töistä on ollut Laila Kinnusen päärooli Laila- musiikkinäytelmässä sekä Hermia Shakespearen Kesäyön Unessa. Lisäksi hän on näytellyt TV/Elokuva tuotannoissa mm. Syke, Hotel Swan, Modernit Miehet, Ei Haukku Haavaa Tee, Roba ja Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous3- Elokuvassa.

Marialla on laaja kokemus esiintymisestä. Hän pyrkii luomaan ryhmään turvallista ja innostavaa ilmapiiriä, jossa saa rohkeasti kokeilla uutta, mokata ja oppia. Hän uskoo sen olevan tärkeä pohja kasvuun esiintyjänä. Tehopäivässä Marian osuuden aikana keskitytään ilmaisuun ja esiintymiseen leikkien, improvisaation ja eri tunne sekä hahmoharjoitteiden kautta.
EVELINA LOREK  – ILMAISUJÄÄ + LÄSNÄOLO
Eve on ammattikoreografi, liikunta- ja hyvinvointivalmentaja/yrittäjä sekä Positive Psychology Coach.

Eve on aikoinaan luistellut Disney On Ice- jääshowssa pääroolissa (Cruella DeVil) ja matkustanut ympäri maailmaa. Pääroolin, matkustelun ja huikeiden seikkailujen jälkeen Eve kouluttautui Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Opiskeluiden ohella Eve aloitti taitoluistelukoreografin työt jo vuonna 2007. Koreografina Eve on toteuttanut unelmiaan ohjelmakoreografioiden lisäksi mm. Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaisten luovassa suunnittelutiimissä.

Tehopäivän aikana Eve jakaa tietotaitoaan ilmaisusta ja läsnäolon harjoittamisesta.

*Valmentajien määrä voi täydentyä lopullisen osallistujamäärän ollessa tiedossa.

 

Alustava aikataulu. Pienet muutokset mahdollisia.
RYHMÄ 1
9.10-10.00 Ilmaisujää / Eve
10.15-11.15 Ilmaisu- ja esiintymistaito: Maria
11.15-11.55 LOUNASTAUKO (omat eväät mukaan)
11.55-12.55 Ilmaisu- ja esiintymistaito: Maria
13.10-14.00 Ilmaisujää / Eve
14.15-15.45 Ilmaisutaito & mielikuvaharjoittelu: läsnäolo & rentoutus / Eve
RYHMÄ 2
8.45-9.45  Ilmaisu- ja esiintymistaito: Maria
10.10-11.00 Ilmaisujää / Eve
11.00-11.45 LOUNASTAUKO (omat eväät mukaan)
12.00- 12.50  Ilmaisujää / Eve
13.05-14.05 Ilmaisu- ja esiintymistaito: Maria
14.15-15.45  Ilmaisutaito & mielikuvaharjoittelu: läsnäolo & rentoutus / Eve
MISSÄ?
Myllypuron jäähalli & peilisali, Ratasmyllynkuja 00900 Helsinki
TEHOPÄIVÄN HINTA:
 EARLY BIRD HINTA 125€ voimassa 24.11.2023 asti. Normaali hinta 175€
Sitovat ilmoittautumiset meilitse niin kauan kuin paikkoja riittää, mutta viimeistään 3.12. mennessä: evelina.lorek@gmail.com
  • Luistelijan nimi
  • Kilpasarja
  • Syntymävuosi
  • Seura
  • Sähköpostiosoite laskutusta varten
Mikäli herää kysyttävää, niin olethan minuun rohkeasti yhteydessä, kiitos.
Lisätiedot ja kyselyt meilitse tai puhelimitse 044 50 55 888
Tehopäivän viralliset yhteistyökumppanit ovat Foodin & Skate Shop. Jokainen osallistuja saa yhteistyökumppaneiden tuotteita.
PERUUTUSEHDOT:

4.12.-27.12.2023 välisenä aikana tehopäivän voi perua ilman lääkärintodistusta, mutta järjestelykulu 45€ peritään.

28.12.2023-2.1.2024 välisenä aikana tehopäivän voi perua lääkärintodistusta vastaan, mutta järjestelykulu 45€ peritään. Peruutus muusta syystä: leirimaksusta peritään 50%

3.1.2023 tehopäivänä ei oikeutta maksun palautukseen eikä maksun kompensaatioon oli syy mikä tahansa.

*Mikäli luistelija saa tilalleen toisen osallistujan tai järjestäjällä on varasijalla osallistuja, joka pääsee peruutuksen tehneen tilalle, niin järjestelykuluja ei peritä.

 

LASKUTUS: Lasku lähetetään osallistujille sähköpostilla joulukuun aikana ennen tehopäivän alkua. Kysy tarvittaessa maksuaikaa.

Muuta:
**Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huoltajien tulee huolehtia vakuutuksista.
**Tehopäivän aikana otetaan valokuvia- ja videoita, joita julkaisen some-kanavillani IG: @choreobyevelina  & @evelinalorek FB: Koreografi Evelina Lorek (kuvausluvan kysyn vielä erikseen kaikilta osallistujilta).
**Omat eväät mukaan. Foodinilta tulee terveellinen herkkukassi, joka sisältää välipalatuotteita.
Tervetuloa innostavalle, luovalle ja rohkaisevalle esiintymisen tehopäivälle! :)